Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lmkirken-herning.dk/public_html/templates/lmkirkenny30/functions.php on line 185

LM Kirken er for hele familien

Det betyder, at der ved gudstjenesten normalt vil være ”Børnenes fem minutter”, hvor dagens tema præsenteres i børnehøjde. Ved særlige lejligheder, som når der for eksempel er undervisningsgudstjeneste, vil der være Børne- og Juniorkirke, mens undervisningen står på.
Under gudstjenesten er der desuden sat borde frem, hvor børnene kan sidde og tegne. Ligesom der er mulighed for at gå ind i et andet lokale med de mindste børn. Her vil prædiken blive videotransmiteret.

Sammen med LM Kredsen Herning indbyder LM Kirken desuden til møder for børn i løbet af ugen.

Noas Ark

Er en børneklub for drenge og piger i alderen 3 til 10 år.
Vi både synger og hører om Jesus, og vi leger og laver forskellige aktiviteter.
Det er et fællesskab med tryghed, omsorg og gode oplevelser.

Vi mødes mandag kl. 16.30 - 17.30 i Klubhuset på Godthåbsvej 23
Se program og kontaktoplysninger her

Klub One Way

Er en juniorklub for drenge og piger i alderen 9 til ca. 14 år.
Vi hedder Klub One Way, fordi vi ønsker at fortælle juniorerne, at der kun findes én vej til Gud, og det er gennem Jesus.

Hvor intet andet er nævnt, mødes vi onsdag kl. 19.00 - 21.00 i Klubhuset på Godthåbsvej 23.
Se program og kontaktoplysninger her

Teenklubben

Vi mødes de fleste mandage kl. 19.00 - 21.30 i Klubhuset på Godthåbsvej 23.
Se programmet her