Ny præst ansat !

Det er med stor glæde at vi kan offentligøre, at Martin Haahr er ansat som ny præst i LM Kirken Herning,
med tiltrædelse den 1. oktober 2020.
Martin Haahr er uddannet teolog fra DBI og Fjellhaug International University College, Norge 2014.
Martin er master i teologi.
Fra 2014 til 16 var Martin leder af Ordet & Israels sociale og diakonale arbejde i Jerusalem.
Fra 2017 til 2020 har Martin været bibelunderviser ved LTC (KFS´s ledertræningscenter i Ødsted).
Martin er gift med Lene og de har sønnen Noam på 2 år. De har boet i Snejbjerg siden 2018.
Interesserne er bl.a. musik og fiskeri.
Martin vil gerne udtrykke stor taknemmelighed for denne mulighed for at tjene LM Kirken Herning og ser frem til at
virke som præst i menigheden.

Gudstjeneste under andre forhold

Vi må være 1 person pr. 2 kvm. Vi skal sidde med to meters afstand til hinanden, dog må familier fra samme hustand sidde sammen. Når vi benytter begge sale, må vi være 120 personer foruden medvirkende ved gudstjenesten. Vi stiller stolene, så de passer til retningslinjerne. Vi skal altså hjælpe hinanden med at finde den eller de pladser, som passer til os, alt efter om vi kommer alene eller som familie.
Kom i god tid, så der ikke bliver trængsel ved døren.
Læs og vær opmærksom på myndighedernes Gennerelle retningslinjer ved større arrangementer