Hvis du vil finde ud af, hvad  LM Kirken Herning er for en størrelse, så er du landet det rigtige sted.

Det er på undersiderne til denne, du blandt andet vil finde en lille letfordøjelig introduktion til, hvad du vil møde når du kommer. LM Kirken Herning har sit udspring i Luthersk Missionsforeningen Herning. Kirken havde stiftende generalforsamling den 18. juni 2012, og der er ca. 60 medlemmer.

Du vil også finde foreningslignende vedtægter, der tager hånd om de formelle ting omkring 'driften' af kirken.

Og så er der bekendelsesgrundlaget, og det er spændende læsning. Gode ting tager lang tid, er der en klog mand der har sagt. Og det gælder i særdeleshed her; bekendelserne er ikke hyggelæsning, da de ikke er fremkommet ved hyggesamvær, hyggesnak og 'vi mener vel i bund og grund det samme'-holdningen. Det er ord der er nedfældet for at imødegå misforståelser og fejlslutninger. Og når vi i  LM Kirken Herning kalder disse for vores bekendelsesgrundlag, er ordet grundlag alvorligt ment. Grundlag, sokkel og fundament er ord der beskriver det, som noget andet står på. Revner det, falder det hele; holder det, er en storm ingen trussel.

Har du lyst til at læse lidt om hvad en frimenighed er for en størrelse, så check på wikipedia ved at klikke her.