Hvem er vi?

Vi hedder Henry og Camilla Aalbæk. Vi har 2 piger; Ester fra 2014 og Eva fra 2017.
Til dagligt arbejder Henry som jordbrugsteknolog på en forsøgsstation for grise, mens Camilla er pædagog i en vuggestue i Herning.
Mens vi studerede boede vi i Aarhus, men i 2014 købte vi hus lidt udenfor Herning, og flyttede hertil.

Årsagen til at vi flyttede til Herning

Der var flere grunde til, at vi valgte at flytte til Herningområdet. For det første ville vi gerne tættere på Henrys arbejde. Camilla var på det tidspunkt gravid med Ester, og skulle på barsel, så det var et godt tidspunkt ”rykke teltpælene op”. Vi ønskede samtidig at komme tættere på vores familier, og her ligger Herning meget centralt. Fordelen ved at bo et sted som Herning er netop, at det ligger centralt i Jylland med en passende afstand til det meste. Som vi ser det, er Herning en by i udvikling. Der er gode jobmuligheder, og huspriserne er overkommelige.
Henry har altid været vant til at bo på landet, og kunne ikke tænke sig at bo i en by. Camilla derimod kommer fra byen, så vi skulle finde et kompromis til, hvor vi skulle bo. Vi fandt derfor en hyggelig landejendom mellem Herning og Snejbjerg. På den måde kunne vi både bo på landet og tæt på en større by.

LM-Kirken

Da vi kom til Herning, havde vi planer om at afprøve nogle forskellige kirker, inden vi ville beslutte os for, hvor vi skulle komme. Mens vi boede i Aarhus, kom vi i en LM-frimenighed, så derfor var det også naturligt for os at prøve frimenigheden i Herning som den første kirke. Vi nåede aldrig at prøve andre kirker. Vi blev bare taget så godt imod i LM-kirken, og følte os hjemme fra dag 1, så det blev aldrig aktuelt for os at prøve andet. Vi kan godt lide, at det er en mindre menighed, hvor man kender og ser hinanden. Man kan ikke ”gemme sig væk” i LM-kirken, som man kan i større kirker. Når man kommer i en mindre kirke som LM-kirken, har man også en større ansvarsfølelse for at få tingene til at fungere. Alle kan bruges, og det er dejligt at mærke. Vi har fået mange gode venner i kirken, og føler os hjemme her.