Du har nu fået LM Kirken Hernings hjemmeside på skærmen, og det glæder vi os over - du er meget velkommen!
Når du har læst lidt rundt, håber vi at møde dig. God læselyst - og så ses vi forhåbentlig!

Det hele handler om, at ..

Gud skabte universet, jorden og mennesker - fordi han ville det.

Gud talte med mennesker, gik sammen med dem, og sørgede for at de havde alt til livets ophold. Han viste dem tillid ved at give dem opgaver og ansvar - fordi han ville det.

Gud tillod menneskene at gøre oprør mod ham, afslå hans kærlige omsorg, beskylde ham for at lyve - uden at han tog livet fra dem.

Men Gud blev som én af os og kom ned i alt det ødelagte, for at genoprette forholdet ham og mennesker imellem - fordi han ville det.

Guds tilgivelse er ikke uden omkostninger - for ham. Jesus døde. Og opstod; Gud accepterede, at en uskyldig havde sonet straffen for vores oprør. Han døde, for at vi ikke skal dø - sådan ville han det.

Gud kalder dig nu til at indgå i et forhold til ham selv på Jesu vilkår - for Jesu skyld - hvor han sørger for alt til livets og evighedens ophold, viser dig tillid ved at give dig opgaver og ansvar - og hvor han elsker dig selvom du ikke fortjener det - fordi han vil det?

Er du klar til at indgå i et forhold til Gud, hvor han siger til dig: Du må gerne kalde mig far?